DEKALER1

 

DEKALER

 

Dekaler kan vara det billigaste sättet att synas på. Om man slår ut dekalernas redan låga kostnad på hur många människor som ser dem så inser man snabbt vilken bra investering de är, både för fordon, skyltfönster och golv. Dekaler utnyttjar ytor som redan finns till förfogande, och omvandlar dem till reklampelare som ökar varumärkets exponering mot omvärlden. Vissa dekaler skärs ut i färgad folie, medans andra digitaltrycks över hela ytan. Är du osäker på vilken produkt som passar för dig så hjälper vi dig gärna att hitta rätt. Dekaler med tryck gör att du syns!

MAGNETDEKALER

 

Konturskurna dekaler med tryck över hela ytan. Dekalerna har en tunn baksida i magnetiskt material och kan därmed fästas på alla släta ytor i vanlig metall. Perfekt för lager som behöver flexibel markering av pallställ, skåp m.m. Dekalerna kan tas bort på en sekund, och lämnar inga rester efter sig.

FÖNSTERDEKALER

 

Utnyttja lokalens fönster och montera fönsterdekaler som matchar företagets profil. Vi tillverkar dekaler i utskuren vinyl, dekaler med heltäckande tryck och konturskurna dekaler med tryck. 

Fönsterdekaler kan också fungera som insynsskydd, för tillfälliga kampanjer eller helt enkelt för att visa öppettiderna på dörren till butiken. Användningsområdena är många, och kostnaden för dekaler är låg, så beställa fönsterdekaler idag!

BILKEKALER

 

Bildekaler kan omvandla ett annars tråkigt och intetsägande fordon till den bästa reklampelaren som finns. Dekalerna är billiga men kommer att exponeras för oerhört många människor, och är därför en av de bästa investeringar man kan göra när det gäller marknadsföring. 

Det är heller inte så svårt att själv montera bildekaler som man annars kan tro. Vi levereras dekalerna med en dekalskrapa, och utöver det behöver du bara lite noggrannhet och tålamod.